Кошик порожній

Тренерський додаток Garmin Clipboard тепер доступний на iOS та Android у 98 країнах Європи, Африки та Азії!

12.01.2023

Garmin оголосила всесвітній реліз програми Garmin Clipboard™ для тренерів з бігу, які керують тренувальним процесом команд


Компанія Garmin оголосила всесвітній реліз програми Garmin Clipboard™ для тренерів з бігу, які керують тренувальним процесом команд. Це універсальне безкоштовне рішення дозволить тренерам і спортсменам, які мають сумісні смартгодинники Garmin, відстежувати додаткові спортивні метрики, користуватись готовими тренуваннями та іншими інструментами Garmin безпосередньо зі свого пристрою Apple® або Android™ (у тому числі Apple MacBook з чіпом M1 або M2, Google Chromebook, а також з планшета або смартфона Apple та Android).

Для тренерів та їх помічників

Застосунок дозволяє переглядати спортивні метрики, наприклад, бігові відрізки з прогресією, темп і VO2 max, а також відстежувати тенденції продуктивності окремих спортсменів або всієї команди. До слова, користуватись програмою можуть не лише тренери, а і їхні помічники.

Можливості

  • Відстеження динаміки бігу та спринту.
  • Порогові фільтри для команд та окремих членів команди.
  • Доступ до сотень готових тренувань.
  • Можливість додавати власні тренування.
  • Відстеження травм та процесу відновлення спортсмена.
  • Надсилання оголошень та завдань всій команді.
  • Нотатки до тренувань кожного окремого члена команди.

Тренерський додаток Garmin Clipboard тепер доступний на iOS та Android у 98 країнах світу

Для спортсменів

У порталі для спортсменів Garmin Clipboard можна контролювати ефективність своїх тренувань, зокрема:

  • Відстежувати статистику бігу.
  • Записувати травму та процес відновлення.
  • Переглядати тренування й оголошення від тренера.
  • Лишати нотатки для тренера.
  • Переглядати прогнози погоди.

Як користуватись програмою Garmin Clipboard

Тренер додає у програму окремих учасників або цілу команду, спортсмен записує бігове тренування на свій розумний годинник Garmin і завантажує його у Garmin Connect™, після чого уся активність одразу експортується у Garmin Clipboard, а тренер може бачити, аналізувати та контролювати прогрес спортсмена.

Garmin Clipboard

Додаток Garmin Clipboard розроблений для супроводження очних та дистанційних тренувань, повністю безкоштовний і доступний для клієнтів по всьому світу з пристроями Apple або Android. Завантажити можна на Google Play Maркет та App Store.



Підберіть свій годинник Forerunner

Бігові годинники Forerunner


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.