Кошик порожній

Garmin доповнює серію морських динаміків Fusion EL новими моделями 6.5”

25.01.2023

Garmin доповнює серію морських динаміків Fusion EL новими моделями 6.5”

Компанія Garmin, найінноваційніший і найвідоміший у світі виробник морської електроніки, оголосила про оновлення 6.5-дюймових моделей морських динаміків серії EL від бренду Fusion®. Вони як і раніше створюватимуть для свого власника високоякісний звук за помірною ціною й надалі додатково матимуть водонепроникний поліпропіленовий конус (IMPP) для ще чіткішого звучання. Конус IMPP тепер застосовується для всіх моделей серії EL.

У серії морських динаміків Fusion EL гармонійно поєднались функціональність та стиль. Нещодавно для лінійки була запроваджена опція нової решітки Sports Grey на радіатор, раніше доступної лише для моделей з RGB-підсвічуванням. Усі три варіанти кольорів решіток легко замінюються та створюють унікальні акценти в естетиці човна. Динаміки ідеально підходять для встановлення на борту човнів з обмеженою глибиною монтажу, оскільки для інсталяції вимагають лише 43-міліметрового отвору. Варто зазначити, що пристрої забезпечують незрівнянну якість звуку, як для 6.5-дюймових динаміків.

Відмінна якість звуку рік за роком

Акустичні системи Fusion EL створені для довготривалого використання сезон за сезоном, тому вони отримали рівень захисту від води IP65 і відповідають міжнародним стандартам міцності для захисту від суворого впливу морських чинників, таких як соляний туман або ультрафіолетове випромінювання. Серія Fusion EL виготовлена з високоякісних матеріалів та має найкращі акустичні технології. Ці морські динаміки виглядають так само неперевершено, як і звучать.

Відмінна якість звуку рік за роком

Максимальна акустична продуктивність

Інтегруйте акустику Fusion EL в єдину мережу зі стереосистемою, що має функцію DSP (наприклад, Fusion RA210), а також з морськими підсилювачами серії Fusion Signature. Так ви отримаєте оптимізоване кришталево-чисте звучання для кожної окремої аудіозони. Створивши комплексну акустичну систему на своєму човні, яхтсмени зможуть високо оцінити неперевершений преміальний звук, а також простоту налаштувань і встановлення.

У серії Fusion EL є моделі з підсвічування RGB, яке допомагає створити незабутню атмосферу свята на борту. Динаміки з підсвічуванням доступні лише у спортивній версії з сірою решіткою. Для повного керування яскравістю, світловим режимом (статичним або динамічним) та швидкістю зміни кольорів з будь-якого місця на борту потрібен пульт дистанційного керування.



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.