Кошик порожній

Новий датчик сердечного ритму HRM-Dual вже у продажу

15.05.2019

Ми раді сповістити, що надійшов у продаж новий високоточний нагрудний датчик серцевого ритму HRM-Dual, який на додаток до протоколу ANT+ передає дані пульсу по каналу BLUETOOTH® Low Energy, дозволяючи своїм власникам підключатись до тренувальних онлайн додатків, таких як Zwift, GPS-годинників та велокомп’ютерів сторонніх брендів і навіть до сумісного спортивного обладнання у фітнес центрах.


Новий датчик серцевого ритму HRM-Dual


Тренуйтесь круглий рік: на вулиці, у спортивному залі або в онлайн режимі - новий HRM-Dual надає вам більше можливостей для покращення своїх результатів та забезпечує високоточними даними пульсу. Новинка іде в комплекті з якісним м’яким ремінцем, який зручно носити, легко регулювати та мити. Звісно ж, датчик сумісний з годинниками та велонавігаторами Garmin. Вкупі з ними він допоможе вам піднятись на новий рівень спортивних занять.

Тривалість роботи нового пульсометра HRM-Dual просто вражає – батарейка CR2032, яка йде в комплекті, тримає заряд до 3.5 років, після чого її можна замінити. Сам датчик водонепроникний за стандартом 1 ATM (1 метр) і тому надійно захищений від бризок та випадкового потрапляння у воду. Що стосується прання, то ми рекомендуємо все ж виймати датчик із ремінця, оскільки рівень 1 ATM забезпечує захист від короткочасного впливу води.


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.