Кошик порожній

Учасниця Garmin Team посіла третє місце на забізі Love Run 2018

12.02.2018

Цієї неділі пройшов забіг Love Run, присвячений Дню закоханих. У змаганні брали участь більш ніж 300 бігунів на дистанціях 4 та 8 км як у парних, так і в індивідуальних категоріях. Учасники, які прийшли на захід без пари, мали змогу знайти «другу половинку» за номером браслету, що видавався на старті.

Love Run 2018. Учасниця Garmin Team Наталя Двойнєва.

Нам надзвичайно приємно повідомити, що одна з учасниць GarminTeam, Наталя Двойнєва, посіла третє місце з результатом 44:30 на дистанції 8 км. Ще рік тому ідея пробігти таку дистанцію взимку їй здавалася неможливою. Адже бігового досвіду на той час в принципі не було. Наталя почала потрохи бігати лише влітку 2016 року в рамках підготовки до дистанції 10 км на Стамбульському марафоні.

Garmin Forerunner 230 не підвів. Наталя постійно відстежувала пульс та темп на своєму годиннику. Моніторинг за фізичними показниками та системність у тренуваннях неодмінно дають свої результати. Love Run 2018 року здався легшим, ніж минулорічна дистанція.


Як проходив забіг Love Run 2018 дивіться у відеосюжеті:






Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.