Кошик порожній

Garmin розширює асортимент аудіосистем Fusion преміального класу з релізом нової серії Signature Series 3i

03.07.2022

Компанія Garmin, яка сьогодні є найбільшим та найінноваційнішим виробником морської електроніки, оголосила про випуск висококласних морських динаміків Signature Series 3i від Fusion®. З виходом новинок, окрім традиційних флагманських акустичних можливостей Fusion, Garmin представила нові варіанти кольорів решіток, а також запровадила більш зручний варіант установки plug-and-play разом з посиленим захистом від морського середовища. Оновлена серія отримала спеціальні водонепроникні конектори для ще надійнішого захисту від потрапляння води та спрощеного процесу встановлення. Аналогічно з попередниками Fusion Signature Series 3 нова лінійка складається з динаміків, сабвуферів та колонок Wake Tower для вейк-катерів. Динаміки та сабвуфери своєю чергою поділяються на модифікації у спортивному та класичному стилі, з різноколірним світлодіодним підсвічуванням та без нього. Як завжди, користувачу пропонується винятковий рівень налаштувань та неперевершений елегантний стиль.


Garmin розширює асортимент аудіосистем Fusion преміального класу з релізом нової серії Signature Series 3i

Нові кольори решіток

Поєднуючи функціональність з вишуканим стилем серія додає сірі металеві спортивні решітки на радіатор з неперевершеною естетикою, яка є відмінною рисою аудіосистем Fusion. Модель Sports Grey, завдяки міцним матеріалам виготовлення, забезпечує довгий термін експлуатації на борту сезон за сезоном та чудово інтегрується в інтер'єр будь-якого човна, задовольняючи уподобання найвибагливіших користувачів.


Поєднуючи функціональність з вишуканим стилем серія додає сірі металеві спортивні решітки на радіатор з неперевершеною естетикою

Преміальна аудіопродуктивність

Для ще більшої чіткості звуку та вищої вихідної потужності у новинках запроваджена інноваційна технологія конуса CURV® Cone. Цей волокнистий композит дозволяє створити легший та міцніший корпус динаміків та допомагає передавати високоякісний звук, попри шум від двигуна, навіть в умовах високого хвилювання води.

Якщо поєднати Signature Series 3i зі стереосистемою, яка підтримує функцію Fusion DSP, наприклад, з відзначеною нагородами магнітолою Apollo™ MS-RA770 або морськими підсилювачами Fusion серії Apollo, можна вивести аудіопродуктивність динаміків Signature Series 3i на максимальний рівень, а також максимально спростити їх використання, оскільки у цьому випадку звук оптимізується для кожної окремої зони. Спеціальні монтажні кронштейни, що йдуть у комплекті разом з підсилювачами Apollo, полегшують їх інсталяцію, в той час, як мобільний додаток Fusion-Link™ з функцією Easy-Tune усуває необхідність виконувати складні налаштування. Простіше кажучи, цілісна аудіосистема Fusion на борту дозволить насолоджуватись преміальним звуком без зайвого клопоту, який часто виникає під час установки та налаштувань.


Преміальна аудіопродуктивність

Незабутня атмосфера на борту вашого човна

Signature Series 3i пропонує найширший на ринку спектр кольорів, що підлаштовується під звукову доріжку. Fusion першою в галузі морської акустики представила морські колонки та сабвуфери зі світлодіодним підсвічуванням CRGBW (холодний білий, червоний, зелений, синій, теплий білий), пропонуючи варіанти освітлення для кожного унікального стилю човна. Користувач отримує безпрецедентний спектр кольорів — від преміумпастельних до яскравих відтінків — для незабутніх вражень під час морських прогулянок. Інтуїтивний бездротовий пульт дистанційного керування CRGBW дає ще більше контролю над яскравістю, світловим режимом (статичним або динамічним) та швидкістю зміни кольорів з будь-якого місця на борту.


Незабутня атмосфера на борту вашого човна


Лінійка Signature 3i представлена модифікаціями Sport Grey та Sport White з підсвічуванням та без нього – поряд з витонченими моделями білого кольору у класичному стилі. Широкий вибір варіантів розмірів задовольнить потреби власників будь-якого типу човна:

  • Морські динаміки 6.5, 7.7 та 8.8 дюймів
  • Сабвуфери 10 та 12 дюймів
  • Колонки Wake Tower 6.5 дюймів

Пристрої Signature Series 3i створені для довготривалого використання рік за роком, тому вони отримали рівень захисту від води IP65 та відповідають стандарту міцності ISO12216 і фірмовому стандарту Fusion True-Marine™ для захисту від суворого впливу морських чинників, таких як соляний туман, вода, пил та ультрафіолетове випромінювання.




Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.