Garmin представила оновлену серію розумних годинників для фітнесу vivoactive 5 з GPS та AMOLED-екраном

25.09.2023

vivoactive® 5

Garmin представила ще одну інновацію для здоров'я та фітнесу у бюджетному сегменті розумних годинників. Це модель vivoactive® 5 з яскравим сенсорним екраном AMOLED, яка має стати невід'ємною частиною повсякденного життя багатьох спортсменів. Гаджет пропонує широкий спектр функцій моніторингу стану здоров'я, які допоможуть дізнатися більше про свій організм, заохотити користувача вести активний спосіб життя та підтримати його у досягненні спортивних цілей. Разом зі збільшеною до 11 днів автономною роботою необхідність щовечора заряджати розумний годинник лишається у минулому, а цінні показники здоров’я, такі як рівень стресу, Body Battery™, статистика сну з визначенням денного сну, доступні цілодобово та без вихідних.

«Створена для активного способу життя серія vivoactive 5 пропонує поєднання преміальних функцій та стильного дизайну розумного годинника та доступною ціною. Велика кількіcть тренувань на зап'ясті, персоналізована інформація про стан здоров'я, детальна аналітика сну та багато інших функцій роблять vivoactive 5 незамінним інструментом, покликаним допомогти вам у досягненні цілей щодо здоров'я та гарного самопочуття». - Ден Бартел, віцепрезидент Garmin із всесвітніх продажів споживачам.»

Що нового

  • Яскравий AMOLED-дисплей робить перегляд інформації легким та приємним.
  • З автономною роботою до 11 днів у режимі смартгодинника пристрій дає змогу присвятити більше часу улюбленим справам, витрачаючи менше часу на зарядку.
  • Інструктор зі сну на зап'ясті: оцінка сну з персоналізованими порадами щодо рекомендованої кількості сну, відстеження різних фаз, денного сну та ключових показників, на кшталт пульсоксиметрії та стану варіабельності серцевого ритму (ВСР).
  • Ранковий звіт з оглядом сну минулої ночі, інформацією про відновлення, стан ВСР та погоду (у поєднанні з сумісним смартфоном).
  • Годинник автоматично відстежує денний сон, також можна реєструвати періоди денного сну самостійно. Функція дає змогу краще розуміти, яку користь денний сон несе вашому організму, коли найсприятливіший час та як довго слід подрімати.
  • Разом з коефіцієнтом рівня енергії Body Battery годинник надає більше інформації та особистих спостережень про те, як сон, відпочинок, повсякденна активність та високий рівень стресу впливають на вашу енергійність.
  • Режим інвалідного візка дозволяє людям, що використовують інвалідні візки, відстежувати щоденні вправи, отримувати сповіщення про зміну ваги та тренуватись зі спеціальними програмами. Алгоритми деяких наявних функцій були змінені, щоб підвищити достовірність ключових даних для користувачів інвалідних візків.
  • Годинник дає змогу оцінити вплив кожного тренування на організм та визначає час, необхідний для його відновлення організму, щоб користувач завжди був готовий до нових фітнес-викликів.
  • Вбудована програма медитації з інструкціями допомагає послабити тривожність та зменшити стрес.
  • Для людей зі слабким зором передбачено два розміри шрифту для зручного перегляду інформації.

vivoactive® 5

Відкрийте більше захоплюючих видів спорту

vivoactive 5 спонукає своїх власників до активного способу життя, пропонуючи понад 30 різних додатків для спортивних занять на вулиці з GPS та у приміщенні. У вашому розпорядженні ходьба, біг, веслування, піклбол, тренування в інвалідних візках та інші спортивні профілі. Створюйте власні покрокові тренування з понад 1600 вправ у програмі Garmin Connect™ та передавайте їх на годинник. Функція Garmin Coach надає безкоштовні індивідуальні плани тренування для спортсменів, які хочуть підготуватись до забігу на 5 кілометрів або довшої дистанції. Крім того, vívoactive 5 відстежує щоденну кількість кроків і спалених калорій, а також хвилини помірної та високої інтенсивності тренування, VO2 max та інші показники.

Для активності та бадьорості

Завдяки численним функціям для цілодобового відстеження здоров'я та самопочуття, vivoactive 5 допомагає краще розуміти свій стан та піклуватись про своє здоров’я. А оскільки час роботи батареї новинки досягає 11 днів, годинник не потребує зарядки щоночі та забезпечує доступ до важливих показників 24/7. І вдень, і вночі vivoactive 5 слідкує за частотою серцевих скорочень, диханням, рівнем кисню у крові, стресу та іншими показниками. Під час сну гаджет відстежує варіабельність серцевого ритму користувача, щоб отримати більш повну картину загального стану його здоров’я. Також пристрій веде спостереження за менструальним циклом та вагітністю й надає рекомендації щодо фізичних вправ і харчування.

Для зв'язку

Отримуйте текстові повідомлення, електронні листи та сповіщення із соціальних мереж прямо на зап'ястя, сполучивши vіvoactive 5 з сумісним смартфоном. Власники сумісних смартфонів Android™ додатково можуть відповідати на текстові повідомлення, скориставшись клавіатурою на годиннику та переглядати фото на його екрані. У ситуаціях, коли ви почуваєтесь у небезпеці або пристрій виявив інцидент, функції безпеки дадуть змогу передати свої поточні координати (при підключенні до смартфона) обраним екстреним контактам. За допомогою безконтактних платежів Garmin Pay™ зручно оплачувати покупки на касах та проїзд у певних транспортних системах. З годинника vіvoactive 5 можна навіть слухати музику, завантаживши на пристрій улюблені пісні та плейлисти. Уся статистика здоров'я та інформація про фізичну форму зібрана у додатку Garmin Connect, а у магазині Connect IQ™ Store представлено безліч додаткових програм та циферблатів, які можна завантажувати прямо на пристрій.

Розумний годинник vivoactive 5 має легкий алюмінієвий безель та силіконовий ремінець. Пропонується декілька варіантів забарвлення: чорний/сріблястий, слонова кістка/кремове золото, темно-синій та орхідея.




Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.