Кошик порожній

Garmin представила dezl, нову серію навігаторів зі збільшеним дисплеєм для вантажівок

30.06.2020

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала запуск навігаторів зі збільшеним дисплеєм dēzl OTR700, dēzl OTR800 та dēzl OTR1000. Для чіткого перегляду дороги нова серія dēzl оснащена 7-, 8- або 10-дюймовим дисплеєм, який можна легко переключити зі звичної альбомної орієнтації на книжкову. Кожен з навігаторів має великий та чіткий сенсорний HD екран і пропонує найкращі в галузі інструкції по розвантажуванню автомобіля, а також популярні та користувацькі маршрути для вантажівок із урахуванням габаритів і ваги транспортного засобу.


Нова серія автонавігаторів Garmin dezl для вантажівок


Інноваційна функція популярних маршрутів для вантажних автомобілів надає маршрути, які зазвичай використовуються далекобійниками, щоб допомогти підвищити рівень ситуативної обізнаності в невідомих місцях. Більш того, новий модельний ряд dēzl має найкраще в галузі керівництво по розвантажуванню автомобіля, що дозволяє водіям бачити конкретні зони завантаження та місця зберігання для обходу загальних громадських в’їздів під час наближення до місця призначення. Нова серія dēzl пропонує водіям вантажівок найкращий досвід за кермом. Навігатори оснащені кількома варіантами кріплення, включаючи магнітне кріплення з присоскою, кріплення на гвинтах та 1-дюймовий кульковий адаптер з AMPS-пластиною, сумісний із системами кріплення RAM.


Навігатори dēzl зі збільшеним дисплеєм мають ряд корисних функцій для далекобійників. Водії можуть вводити розмір і вагу своєї вантажівки на навігаторі dēzl, щоб створити власний маршрут, розрахований під свою вантажівку, і отримувати оповіщення про висоту мосту, обмеження ваги, круті повороти, ухили та багато іншого. Завдяки попередньо завантаженому каталогу сервісів для вантажівок і причепів, водії можуть знайти зупинки для вантажних автомобілів за маркою чи зручностями. Інформація про паркування для вантажівок та своєчасне оповіщення про планування перерв допомагають далекобійникам максимально використовувати кожну зупинку. Завдяки Bluetooth® користувачі можуть здійснювати дзвінки в режимі hands-free, користуватись оновленим голосовим помічником зі спрощеною командою запуску “Ok Garmin” та взаємодіяти зі своїм навігатором dēzl, тримаючи руки на кермі. Вони також можуть використовувати інтуїтивний дисплей, щоб легко переглядати рейтинги TripAdvisor®, а також здійснювати пошук за назвою і знаходити мільйони популярних місць завдяки попередньо завантаженим точкам інтересу Foursquare®. Серія dēzl включає в себе оновлення карт Північної Америки. Вбудований Wi-Fi® дозволяє легко оновлювати карти та програмне забезпечення без використання комп’ютера.

При підключенні до мобільного додатка Garmin Drive™, водії вантажівок можуть отримати доступ до актуальних цін на паливо, стану дорожнього руху та погоди, а також до оповіщень на телефоні та оновлень камер дорожнього руху. Крім того, до GPS-навігаторів можна підключати бездротові камери заднього виду Garmin або камери інших виробників для легкого огляду під час руху заднім ходом.




Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.