Кошик порожній

Garmin представила ексклюзивну версію годинника fеnix 6S Pro Solar Women of Adventure Edition

24.07.2020

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила ще одну версію компактного годинника fеnix 6S Pro Solar у рамках PR-кампанії Women of Adventure. Новинка присвячена жінкам, які слідують за покликом серця й не уявляють свого життя без пригод.

fеnix 6S Pro Solar Women of Adventure Edition

Проект Women of Adventure (жінки у пошуках пригод) був створений, щоб поділитися історіями представниць прекрасної статі, які подолали великі перешкоди або здійснили дивовижні подвиги, а також щоб вшанувати сміливих, безстрашних, мужніх, цікавих та самовідданих жінок по всьому світу. Годинник fēnix 6S Pro Solar Women of Adventure Edition покликаний з одного погляду на зап’ястя надихати спортсменок та мандрівниць будь-якого типу досягати нових висот.

Завдяки технології підзарядки від сонця fеnix 6S Pro Solar забезпечує збільшений час безперервної роботи, дозволяючи своїм власницям довше займатись улюбленою справою. Послідовниці активного способу життя напевно оцінять спортивні режими «серфінг», «гірський велосипед» та «скеледром». Мультиспортивний годинник fеnix 6S Pro Solar Women of Adventure Edition має компактний корпус, вишуканий безель навколо екрану кольору «аметист», який гармонійно поєднується зі світло-сірим ремінцем. Циферблат з логотипом Women of Adventure додає пристрою індивідуальності та створює єдиний неповторний стиль годинника.

Новий fēnix 6S Pro Solar має спеціальне скло Garmin Power Glass™ для зарядки від сонячної енергії та режим управління живленням Power Manager, який можна налаштовувати.

Спортивний режим «Серфінг» дозволяє відстежувати загальний час занять, кількість хвиль, максимальну швидкість та найдовшу хвилю. При використанні камери Surfline® користувачі зможуть завантажувати відеозапис свого тренування в обліковий запис Surfline та переглядати його за допомогою опції Surfline Sessions™.

Режим «Гірський велосипед» дозволяє відстежувати цифрові показники, які можна покращувати з кожним новим тренуванням. У розпорядженні користувачок детальна інформація про кожну велосипедну поїздку, а також спеціальні показники “Grit” (рівень складності траси) та “Flow” (плавність спуска).

Режим «Скелелазіння у закритих приміщеннях» надає такі дані як кількість пройдених маршрутів, час занять, вертикальні підйоми, рівень важкості кожної траси та інші.


fеnix 6S Pro Solar Women of Adventure Edition


Годинник fеnix 6S Pro Solar оснащений топографічними картами TopoActive Europe, картами 2000 гірськолижних курортів та включає більш ніж 41 000 полів для гольфа по всьому світу. Пристрій має безконтактні платежі Garmin Pay™ та дозволяє зберігати у пам’яті до 2000 музичних композицій. Завдяки вбудованому пульсоксиметру fеnix 6S Pro Solar допоможе спостерігати за здоров’ям, а також оцінює рівень стресу, періоди легкого, глибокого та швидкого сну й надає персональні рекомендації.

Більш компактний fеnix 6S Pro Solar забезпечує до 9 днів без підзарядки в режимі смарт годинника у закритих приміщеннях та до 10.5 днів за умови перебування на відкритому повітрі не менше 3 годин на день.


Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.