Кошик порожній

У продаж надійшли сонари Panoptix

18.05.2018

Ми раді сповістити, що у продаж надійшли сонари Panoptix з ексклюзивною технологією All-seeing Sonar.
Panoptix - це унікальна технологія для вашого човна. Отримуйте «живі» зображення всього, що відбувається під водою навколо вашого човна в реальному часі. Переглядайте рибу у товщі води в 3-D форматі. Дивіться, як тоне Ваша приманка, позначайте глибину і рух, витягуючи її. Спостерігайте за рухом приманки по відношенню до підводних структур. Відстежуйте рух риби та її реакцію на вашу приманку. Скрізь, куди вказує ваш троллінговий мотор, ви побачите динамічні зображення всього, що відбувається під водою в реальному часі.

Режими Panoptix LiveVu

Panoptix PS21-TR
Включає найпопулярнішу технологію Panoptix LiveVü Forward. Звичайний сонар надає зображення, тільки коли човен рухається, а трансдьюсер проходить повз рибу. Технологія LiveVü Forward працює навіть коли човен нерухомий і надає динамічні зображення руху риби та приманки в реальному часі. Судноводії можуть спостерігати за переміщенням людей, які купаються і нирців навколо судна. Радіус дії - до 30 метрів.

Panoptix PS22-TR
Включає 2 режими Panoptix LiveVü. LiveVü Forward надає зображення структури та риби попереду човна і навколо нього LiveVü Down показує все, що знаходиться під вашим човном та навкруги від нього для вертикальної риболовлі та ловлі на джиг.

Panoptix PS30
Дозволяє переглядати рибу та приманку, яка плаває навколо вашого човна в реальному часі, навіть якщо ваш човен стоїть нерухомо. Пристрій забезпечує три формати зображення: LiveVü Down, RealVü 3-D Down та RealVü 3-D Historical.




Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.