Кошик порожній

Зниження ціни на дитячі фітнес-годинники vivofit jr.3

22.07.2021

Ми раді повідомити вас про падіння цін на дитячі фітнес-годинники vivofit jr.3. Якщо ви хочете зробити цікавий та корисний подарунок своїй дитині, то кращого часу не знайти. Для малюка яскравий гаджет vivofit jr.3 стане захоплюючою іграшкою, а для батьків корисним інструментом, що допоможе надихнути дитину більше рухатись та прищепити їй звичку до відповідальності. Домашні доручення, фізичні вправи та правила, до яких ви хочете привчити малюка, виконуються у формі гри через змагання, конкурси, бали та нагороди, що можуть призначатись за виконання, наприклад, усіх доручень або накопичення певної кількості балів. Це може бути перегляд фільму, солодощі, похід до ігрової кімнати, додатковий час на відеоігри тощо. Список заохочень вже є у програмі — вам лише потрібно обрати тип для виконання.

Купити vivofit jr.3 у фірмовому магазині Garmin

Дитячі фітнес-трекери vivofit jr.3

Для підвищення безпеки вашої дитини можна ввести у пристрій аварійні контакти, за допомогою яких маленький користувач зможе швидко зв’язатись з дорослим, якщо йому знадобиться допомога.

Основні можливості

  • Міцний водонепроникний корпус – з годинником можна плавати.
  • Батарея працює до 1 року від одного заряду та легко замінюється.
  • Дитина носитиме фітнес-трекер із задоволенням, завдяки модному дизайну з кольоровим дисплеєм та різними варіантами яскравих циферблатів.
  • Можливість контролювати виконання доручень, роботу по дому та видавати нагороди, за домовленістю з дитиною.
  • За допомогою фізичної активності дитина відкриває пізнавальні пригоди, ігри та значки.
  • Батьки можуть відстежувати пройдені кроки дитини, її сон та щоденну активність.

Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.