Кошик порожній

Garmin представила комплект годинника для дайвінгу Descent MK2i з передавачем Descent T1 для групових занурень

24.05.2021

Компанія Garmin нещодавно повідомила про випуск комплекту для дайвінгу, який об'єднує преміальний годинник для дайвінгу Descent™ Mk2i та передавач Descent T1. Ця комбінація ідеально підходить для дайвінг-інструкторів або групових занурень.

Комплект буде доступний у двох версіях: з годинником Descent Mk2i Titanium з титановим ремінцем з DLC-покриттям та Descent Mk2i Titanium з чорним силіконовим ремінцем.

Descent Mk2i в комплекті з передавачем T1

За допомогою вдосконаленої системи зв'язку на базі сонара Garmin SubWave, розумний годинник Descent Mk2i сполучається з передавачем Descent T1, дозволяючи дайверам переглядати дані тиску в балоні, час подачі повітря, що залишився, швидкість споживання газової суміші та іншу важливу інформацію.

Descent Mk2i підтримує одночасне підключення до п’яти передавачів Descent T1, які можна придбати додатково, за допомогою ехолокаційної системи зв’язку SubWave. Комплект дає можливість відстежувати інших водолазів у радіусі 10 метрів, що у поєднанні з вищезазначеними функціями робить пристрої Descent Mk2i та Descent T1 ідеальним рішенням для інструкторів.

Descent Mk2i ­- це по факту комп'ютер для дайвінгу у форматі смартгодинника, пристрій підтримує декілька режимів занурення з однокомпонентною або багатокомпонентною газовою сумішшю (у тому числі нітроксом, тріміксом і 100% O2) у декількох режимах, включно з Gauge, фрідайвінгом та іншими, а на суші виступає у ролі преміального мультиспортивного годинника з підтримкою декількох глобальних супутникових навігаційних систем, безліччю вбудованих спортивних профілів, опціями спостереження за здоров'ям та іншими корисними функціями для щоденного використання.

Descent Mk2i ­- це по факту комп'ютер для дайвінгу у форматі смартгодинника, що підтримує декілька режимів занурення

Розумний годинник для дайверів Descent Mk2i забезпечує водонепроникність 10 ATM та протестований відповідно до стандартів EN13319 для застосування під водою. Передавач Descent T1 має захист від води 11 ATM.

На додаток до збільшеного дисплея, герметичних індуктивних кнопок, полів даних, які налаштовуються та інших можливостей, Descent Mk2 та Descent Mk2i мають найпопулярніші повсякденні функції розумних годинників Garmin і вже мають репутацію одних з найфункціональніших підводних комп’ютерів на сучасному ринку.


Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.