Кошик порожній

Garmin стає спонсором Frankivsk Half Marathon 2018

Garmin стає спонсором Frankivsk Half Marathon 2018 19.09.2018

23 вересня у місті Івано-Франківськ буде проходити 5й ювілейний Frankivsk Half Marathon, найгучніша спортивна подія західної України. Garmin стає офіційним партнером забігу і оголошує розіграш топових мультиспортивних годинників Garmin fenix 5 та fenix 5S серед усіх зареєстрованих учасників.

«З кожним роком кількість відвідувачів наших забігів стрімко зростає, що свідчить про ріст популярності тренду здорового способу життя серед українців, - говорить керівник проекту Ігор Крицак. - В той же час, люди стали більш серйозно ставитись до питань безпеки і якості заходів. Саме тому питання комфорту та найвищого рівня організації ми ставимо на перше місце, залучаючи до співпраці найкращі компанії та бренди. Це стосується і вибору спонсорів: цьогоріч ми досягли домовленості з Garmin, як офіційним партнером напівмарафону і сподіваємось, що наша співпраця буде довгостроковою та ефективною».

Для бігунів будуть доступні дистанції 21 км, 10 км, 5км, корпоративний забіг, а також благодійна дистанція.

«Кожен забіг подібного масштабу має свою унікальну особливість. І я маю на увазі не дизайн медалей або різноманітність дистанцій, - говорить Володимир Бурдико, директор з маркетингу компанії «Навіоніка», офіційного дистриб’ютора Garmin в Україні. - Це унікальна атмосфера, колорит. Маючи міжнародний статус, Frankivsk Half Marathon, як спортивна візитівка України, є найвлучнішим вибором для співпраці та поширення здорового способу життя з українським присмаком на теренах нашої батьківщини та за її межами».

Окрім забігу на обрані дистанції, усі спортсмени зможуть взяти участь у Борщик Party на фініші, сходити на масаж у день старту і стати учасниками розіграшу призів від партнерів Півмарафону.



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.