В наявності преміальні годинники epix Pro (Gen 2) та fenix 7 – Pro Solar Edition для занять мультиспортом

07.07.2023

Чудові новинки для усіх спортсменів та любителів пригод. Представляємо флагманські годинники epix Pro (Gen 2) та fenix 7 – Pro Solar Edition з ще більшою кількістю функцій та покращеною продуктивністю.


epix Pro (Gen 2) та fenix 7 – Pro Solar Edition


З fenix 7 – Pro Solar Edition Garmin продовжує розвивати енергоощадні технології, обладнавши усі моделі у лінійці сенсорним дисплеєм MIP з сонячною батареєю. Новий екран забезпечує відмінну якість зображення на вулиці та оптимізований для використання у приміщенні. Автономність fenix 7 Pro в режимі смартгодинника досягає 14 днів у компактній версії та 37 днів у версії fenix 7X Pro. Можливість користуватись приголомшливим гаджетом фактично без перестану точно нікого не залишить байдужим.

Соковитий AMOLED-екран epix Pro (Gen 2) у поєднанні з потужним функціоналом fenix роблять цей годинник ідеальним компаньйоном для мандрівок, спорту та повсякденного життя. А його довгий час автономної роботи до 31 дня перетворює кабель зарядки на аксесуар, який мало використовується.
Обидві серії тепер доступні в трьох розмірах (42 мм, 47 мм, 51 мм) та обладнані вбудованим світлодіодним ліхтариком.


epix Pro (Gen 2)

Ключові функції epix Pro (Gen 2) та fenix 7 – Pro Solar Edition

  • Мультиспортивні смартгодинники у сучасному спортивному дизайні з яскравим сенсорним дисплеєм AMOLED високої роздільної здатності 1.2, 1.3 та 1.4 дюйми (epix Pro) або MIP (1.2, 1.3, 1.4 дюйма) у fenix 7 Pro.
  • Дисплей fenix 7 Pro вкриває захисне скло Power Glass або Power Sapphire Glass високої міцності.
  • Обидві серії доступні в трьох розмірах: 42 мм, 47 мм, 51 мм.
  • Новинка: вбудований світлодіодний ліхтарик на всіх моделях.
  • Високоточна навігація та позиціювання завдяки багатодіапазонному GPS-приймачу, технології SatIQ і датчикам ABC, а також навігаційним функціям, таким як «що попереду», «кругові маршрути» та «навколо мене».
  • Сповіщення про інциденти, екстрена допомога, функції безпеки та відстеження.
  • Новинка: оцінка підйому Hill Score для бігових тренувань на пагорбах.
  • Новинка: оцінка витривалості Endurance Score для визначення потенціалу витривалості.
  • Понад 80 додатків для спорту та активного відпочинку, включаючи біг, їзду на велосипеді, HIIT, роликові ковзани, беккантрі сноубординг, лижі, мотоцикл та різні командні види спорту.
  • Тривалий час автономної роботи у серії epix Pro (Gen 2) — до 31 дня в режимі розумного годинника та до 58 годин у режимі GPS (epix 51мм Pro).
  • Подовжений час автономної роботи fenix 7 – Pro Solar Edition — до 37 днів у режимі смартгодинника та до 122 годин у режимі GPS (fenix 7X Pro).
  • Тренування з анімованими вправами та плани тренувань на екрані годинника.
  • Міжнародні топографічні карти, а також карти полів для гольфу GolfView та гірськолижні карти SkiView з інформацією про схили та траси для бігових лиж.
  • Цілодобовий моніторинг здоров'я та фітнесу за допомогою датчиків останнього покоління, у тому числі вимірювання пульсу на зап'ясті, рівня енергії в організмі, рівня стресу та насичення крові киснем, частоти дихання, VO2max, відстеження менструального циклу або вагітності тощо.
  • Широкий комплекс функцій для тренувань, включно з готовністю до тренувань, тренувальним навантаженням та часом відновлення.
  • Розширений аналіз сну з балами сну та корисними рекомендаціями на розумному годиннику.
  • Розумні функції: Garmin Pay, Garmin Music, смартнотифікації, сумісність з Garmin Connect, Сonnect IQ тощо.
  • Змінні ремінці QuickFit різних кольорів та матеріалів (шкіра, нейлон, титан).

Вбудований світлодіодний ліхтарик


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.