Кошик порожній

Розумні фітнес-годинники з GPS Venu Sq 2 та Venu Sq 2 — Music Edition для занять спортом, стеження за здоров'ям та щоденного комфорту

09.01.2023

Доступні, стильні та сучасні розумні GPS-годинники для занять фітнесом Venu® Sq 2 та Venu Sq 2 — Music Edition пропонують цілодобовий моніторинг здоров'я, стеження за фізичною формою, інтелектуальні функції та вбудований накопичувач для зберігання музики в моделі Music Edition. Яскравий AMOLED-дисплей з комбінованим управлінням (сенсорне та кнопкове) не залишить вас байдужими та надасть швидкий доступ до статистики, широкого комплексу спортивних програм і смартфункцій. Автономна робота Venu Sq 2 становить до 11 днів у режимі смартгодинника, відтак можна ще довше не думати про зарядку, а натомість зосередитись на своїх цілях, покращувати параметри здоров'я та спортивної форми, а ще безперервно отримувати цілісну картину сну, стресу, енергії у тілі Body Battery™ та рівнів активності.

Обрати та купити годинник Venu SQ 2

Розумні годинники Venu Sq 2 для занять фітнесом та щоденного життя

Функції моніторингу здоров’я, які допоможуть вам краще розуміти свій стан

  • Пульсометр на зап’ясті: відстежує частоту серцевих скорочень 24/7 і повідомляє вас про аномальний пульс (високий або низький) у періоди спокою.
  • Моніторинг енергії в організмі Body Battery: переглядайте поточні рівні енергії у тілі, щоб на основі цих даних обрати найкращий час для активності, відпочинку та сну.
  • Моніторинг та оцінка сну: отримайте цілісну картину відновлення організму уві сні за допомогою найновішої та найдосконалішої системи відстеження сну, яка поєднує інформацію від кількох датчиків. Щоранку переглядайте інформацію про сон з часом проведеним у кожній фазі сну, частотою серцевих скорочень, рівнями стресу, пульсоксиметрією та даними про дихання уві сні.
  • Відстеження стресу: дізнайтесь, як ви почуваєтесь протягом дня: спокійно, врівноважено або відчуваєте напругу. У періоди підвищеного стресу отримуйте нагадування про необхідність розслабитись та виконати одну з дихальних вправ, вбудованих у годинник. Використовуйте дихальні вправи для тренування усвідомленого дихання шляхом аналізу частоти дихання, середнього пульсу та рівнів стресу.
  • Жіноче здоров’я: у додатку для смартфона Garmin Connect™ відстежуйте менструальний цикл та вагітність. Реєструйте симптоми, отримуйте поради щодо фізичних вправ та харчування. Скористайтесь додатком Women’s Health Tracking на годиннику для перегляду та реєстрації подробиць прямо на зап’ясті.
  • Функція Health Snapshot™: протягом 2 хвилин запишіть основні показники здоров'я, серед яких частота серцевих скорочень, варіабельність серцевого ритму, рівень кисню у крові, дихання та стрес. Звіт з цією статистикою можна переглянути у будь-який час на годиннику або в додатку Garmin Connect.

Функцій моніторингу здоров’я


Додатки й метрики для занять спортом, щоб ставати кращою версією себе

Зі спортивними годинниками Venu Sq 2 бути активним одне задоволення. Гаджети пропонують понад 25 програм для занять спортом на свіжому повітрі та у приміщенні. Обирайте вбудовані додатки для занять бігом, ходьбою, велоспортом, тенісом та іншими видами спорту і з легкістю перемикайтесь між ними — нехай ваші активності завжди будуть мотивуючими та різноманітними. З годинниками Venu Sq 2 ви навіть можете відстежувати кардіо та силові тренування, високоінтенсивні тренування HIIT та заняття з йоги й пілатесу. У програмі HIIT любителі високоінтенсивних тренувань можуть користуватись таймерами для відстеження ключових параметрів, задавати кількість підходів, інтервали вправ / відпочинку і не тільки.


Додатки й метрики для занять спортом


У застосунку Garmin Connect обирайте десятки додаткових готових тренувань або створюйте власні тренування, використовуючи понад 1600 вправ, а потім завантажуйте їх прямо на годинник. При підготовці до проходження дистанції 5 км, 10 км або півмарафону скористайтесь безкоштовними адаптивними планами Garmin Coach від персонального тренера, які створюються індивідуально для кожного спортсмена відповідно до його цілей та спортивної підготовки. Після тренування годинники Venu Sq 2 продовжать аналізувати вашу активність та вестимуть підрахунок кроків, хвилин інтенсивності, спалених калорій тощо.


Після тренування годинники Venu Sq 2 продовжать аналізувати вашу активність

Інтелектуальні функції

Залишайтесь в курсі усіх важливих подій з серією Venu Sq 2, у тому числі коли інтенсивно займаєтесь спортом. Отримуйте на свій годинник смартповідомлення про вхідні виклики, текстові повідомлення, оновлення у соціальних мережах, нагадування про події у календарі та інші нотифікації, підключивши його до смартфона Apple® або Android™. Активуйте функції безпеки та стеження, щоб близькі були спокійнішими за вас. Надсилайте координати зі своїм поточним місцеположенням призначеним контактам для екстреного зв'язку або налаштуйте автоматичну відправку повідомлень за допомогою функції Incident Detection. Швидко та зручно оплачуйте покупки на касах та проїзд у деяких транспортних системах з безконтактними платежами Garmin Pay. Власники моделі Venu Sq 2 – Music Edition додатково можуть завантажувати у спеціально відведену пам'ять годинника до 500 аудіотреків та, за наявності підписки, плейлисти, сформовані у музичних сервісах Spotify®, Amazon Music та Deezer. У магазині Connect IQ™, встановленому прямо на годиннику, можна повністю налаштувати свій гаджет під себе, завантаживши додаткові програми, циферблати та поля з даними. У мобільному додатку Connect IQ™ на смартфоні можна отримати ще більше опцій.


Швидко та зручно оплачуйте покупки з Garmin Pay


Пристрої мають стильний лаконічний дизайн, який пасуватиме до будь-якого одягу та будь-якого часу доби. Легкий алюмінієвий безель обрамляє великий AMOLED-екран діагоналлю 1.4 дюйми, високоякісний силіконовий ремінець ідеально прилягає до зап'ястя, високоміцне скло Corning® Glass 3 надійно захищає екран. Обирайте яскраві різнокольорові версії відповідно до своїх вподобань: темно-сірий/сланцевий, білий/кремове золото і прохолодна м’ята для моделі Venu Sq 2. Версія з музикою Venu Sq 2 – Music Edition пропонується у кольорах чорний/сланцевий, слонова кістка/персикове золото і французький сірий/кремове золото.




Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.