Кошик порожній

Статті, огляди та тести навігаторів, спортивних годинників і ехолотів Garmin

Пошук:
 

10 функцій Garmin, які працюють краще, якщо ви спите у розумному годиннику 15.03.2024 10 функцій Garmin, які працюють краще, якщо ви спите у розумному годиннику
Усвідомлюєте ви це чи ні, але під час сну у вашому організмі багато чого відбувається. Зв'язки між клітинами мозку реорганізуються, клітини відновлюються, рівень енергії відновлюється, а молекули, такі як гормони та білки, вивільняються — і все це в міру того, як ви проходите через різні фази сну.

Почніть спати краще вже сьогодні 15.03.2024 Почніть спати краще вже сьогодні
Хороший нічний сон покращує все. Сон — це життєво важливий час відновлення та омолодження. Тільки коли ви спите, ваш організм може досягти піку своїх відновлювальних сил.

Функції для жінок у смартгодинниках Garmin 08.03.2024 Функції для жінок у смартгодинниках Garmin
Не потрібно говорити, що жіноче тіло неймовірне. Його ритми та цикли, мінливість гормонального рівня постійно дають нам можливість дарувати й підтримувати нове життя — і це лише те, що відбувається за лаштунками, в той час як на поверхні ми проводимо нараду на роботі, біжимо марафон або читаємо книгу.

Двадцять років бігу з Garmin 12.06.2023 Двадцять років бігу з Garmin
Компанія Garmin ділиться результатами бігових досягнень за понад 20 років та пропонує відзначити 20-ту річницю випуску бігових годинників.

Створіть власний пункт незламності! 06.01.2023 Створіть власний пункт незламності!
Багато хто у цей час, у зв’язку зі скрутною ситуацією з енергетичною інфраструктурою задається питанням: "Як я можу забезпечити себе електрикою без паливного генератора?" Спробуємо стисло і зрозуміло розглянути це питання.

Технологія SatIQ: довший час роботи батареї зі збереженням точності відстеження 24.10.2022 Технологія SatIQ: довший час роботи батареї зі збереженням точності відстеження
Функція автоматично підбирає оптимальний режим GPS для вашої активності згідно з навколишніми умовами, щоб забезпечити найвищу точність відстеження і зберегти заряд акумулятора.

Сумісність велотренажерів Tacx з іншими пристроями 03.12.2021 Сумісність велотренажерів Tacx з іншими пристроями
Чи знали ви, що деякі велотренажери Tacx можна підключити до вашого годинника чи велокомп’ютера Garmin? Це дає змогу подолати свої улюблені маршрути, заняття або тренування, не виходячи з дому.

Огляд морської стереосистеми Fusion Apollo RA770 02.07.2021 Огляд морської стереосистеми Fusion Apollo RA770
Apollo RA770 – топова морська аудіорозважальна система Fusion. ЇЇ можна назвати розумним стерео, оскільки це набагато більше, ніж стерео приймач. Вона керує якістю звуку та обладнанням, яке його відтворює за допомогою вдосконаленої цифрової обробки сигналів (DSP).

Огляд годинника Garmin Venu Sq Music Edition від ПростОбзор 09.04.2021 Огляд годинника Garmin Venu Sq Music Edition від ПростОбзор

Огляд годинника Garmin Venu Sq Music Edition від ProstObzor.

Тема огляду - модель годинника Garmin Venu Sq Music Edition.

Детальний огляд ваг Garmin Index S2 Smart Scale від ПростОбзор 08.04.2021 Детальний огляд ваг Garmin Index S2 Smart Scale від ПростОбзор
Огляд розумних ваг Garmin Index S2 Smart Scale від ProstObzor.

У цьому огляді Ви дізнаєтеся: у чому різниця між старою моделлю Index Smart Scale і новою моделлю Index S2, основні опції нової моделі ваг, досвід експлуатації розумних ваг, плюси й мінуси моделі та звичайно, висновки.

Точність показників оптичного та нагрудного датчиків серцевого ритму 13.10.2020 Точність показників оптичного та нагрудного датчиків серцевого ритму
Спочатку потрібно зрозуміти, що принципи роботи або збору даних у нагрудних та оптичних датчиків серцевого ритму суттєво відрізняються. У цій статті ми розглянемо плюси та мінуси кожного з датчиків, очевидні й не дуже.

Нагрудні пульсометри Garmin 22.07.2020 Нагрудні пульсометри Garmin
У цій невеликій статті ми розглянемо різницю між нагрудними пульсометрами Garmin HRM-Swim, HRM-Run, HRM-Tri та HRM-Dual.

Garmin Overlander для навігації по бездоріжжю і не тільки 07.02.2020 Garmin Overlander для навігації по бездоріжжю і не тільки
Якщо ви шукаєте універсальний навігатор, який би добре підходив для позашляхової, пішої та автомобільної навігації, тоді зверніть увагу на Garmin Overlander з великим 7-дюймовим екраном та деякими істотними перевагами, яких поки немає в інших пристроях подібного призначення.

Детальний огляд годинника для плавання Swim 2 від Prostobzor.com 03.02.2020 Детальний огляд годинника для плавання Swim 2 від Prostobzor.com
Сьогоднішній огляд присвячений новій моделі Garmin Swim 2. Слово «Swim» з англійської перекладається як «Плавати». Спочатку годинник позиціонувався для занять у воді (басейн, відкрита вода).

Garmin inReach Mini — детальний огляд та тести 17.01.2020 Garmin inReach Mini — детальний огляд та тести
Гори, ліс, місцевість без стільникового покриття і відсутність інших засобів зв'язку - що робити у разі екстреної ситуації? А як і де вас будуть шукати, якщо ви не вийдете на зв'язок після контрольного часу? Найнадійніший і найзручніший спосіб в районах без стільникового покриття - це звичайно ж супутникова телефонія. Одна з найвідоміших марок даного сервісу - це Iridium. Саме тому, я з великим інтересом придивлявся до цікавого компромісного варіанту для таких ситуацій, який запропонував Garmin. Це двосторонній супутниковий комунікатор Garmin inReach Mini, який працює на базі супутникової системи зв'язку Iridium.

Garmin fenix 6 — огляд та порівняння нової моделі 03.09.2019 Garmin fenix 6 — огляд та порівняння нової моделі
29 серпня 2019 року Garmin офіційно анонсував вихід нових моделей годинників fenix 6. Коротко для тих, хто не в курсі: серія fenix - це спортивно-туристичний комбайн. У цій моделі додана розширена функціональність для спорту і туризму, а також і для комфортного життя у місті.

Інновації в морському сегменті 30.08.2019 Інновації в морському сегменті
Представляємо вам революційні технології морської акустики FUSION Marine від Garmin.

Плавання у басейні. Як підвищити точність розрахунку дистанції на годиннику Garmin 25.03.2019 Плавання у басейні. Як підвищити точність розрахунку дистанції на годиннику Garmin
Режим "Плавання у басейні" побудований таким чином, що розрахунок гребків та дистанції ведеться завдяки вбудованому акселерометру. Враховується кожен повний цикл гребка тієї руки, на якій ви носите годинник. Але що робити, коли ваше тренування включає такі елементи, як подолання басейну гребками однією рукою, ізольовані вправи на ноги без гребків руками або інші вправи, що не відносяться до чотирьох класичних стилів плавання?

Чому байкери віддають перевагу мотонавігаторам zumo 24.09.2018 Чому байкери віддають перевагу мотонавігаторам zumo
Для мотоциклістів, які шукають цікаві, звивисті маршрути, щоб по-справжньому насолодитись поїздкою, монавігатори zumo складуть чудову компанію. Пропонуємо вам ознайомитись з деякими «уміннями» цих компактних, багатофункціональних пристроїв, які зроблять ваші подорожі захоплюючими та безпечними.

25 причин, чому слід обрати екшн-камеру Garmin VIRB 07.09.2018 25 причин, чому слід обрати екшн-камеру Garmin VIRB
25 причин, чому слід обрати екшн-камеру Garmin VIRB Ultra 30, за версією сайта prostobzor.com.




Задайте нам питання:

Ваше ім'я*
Ваш e-mail*
Повідомлення*
Захист від автоматичних повідомлень
CAPTCHA
Введіть слово на картинці*


Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.